Gi vann til dem som trenger det mest

Nesten 800 millioner mennesker lever uten tilgang til rent vann – av årsaker som tørke, flom eller krig. Men det er håp, og som fast giver er du med å gi rent vann til dem som trenger det mest, enten de er i Malawi, Afghanistan eller Ukraina.

Behovene er store og vi trenger flere faste støttespillere. Bli med å redde og forandre liv hver måned!

Meld deg på som fast giver i dag.

Støtt vårt arbeid

Din støtte går der behovet er størst

Du kan gi uten å fylle ut opplysninger om deg selv, men legg gjerne inn e-postadresse og telefonnummer om vi kan få lov å kontakte deg av og til, for eksempel de gangene vi trenger akutt hjelp.

Gaven din kan gi 250 kr er nok til å gi 1 person personer varig tilgang til rent vann hver måned

Andre måter å støtte på

Rent vann forandrer alt

Denne gaven gir mennesker beskyttelse mot sykdommer, bedre helse og tid til skolegang. Sammen kan vi forandre for andre.

Gi rent vann

Fast giver

Informasjon til deg som er eller vil bli fast giver. Som fast giver gjør du en forskjell i menneskers liv hver eneste måned.

– Skuffende bistandskutt fra Støre-regjeringen

– I en situasjon der Norge profiterer stort på krigen, er det ubegripelig at man i det hele tatt vurdere å kutte en eneste krone på hjelp til de fattigste, sier generalsekretær Dagfinn Høybråten i Kirkens Nødhjelp.

75 år med nødhjelp

For 75 år siden startet Kirkens Nødhjelp som en liten kirkelig innsamlingsaksjon. I dag er vi en av Nordens største bistandsorganisasjoner.