RENT VANN FØRST

Når nøden er størst, må rent vann komme først.

Rent vann redder liv i katastrofer. Tilgang på rent vann gir helse, trygghet og utvikling.

Med din støtte er hjelpen nærmest!

Gi en gave

Vi innrapporterer gaven til skatteetaten. Bedriften får skattefradrag for beløp fra 500 kr og oppover (maks fradrag 16 800 kr per år).

Andre måter å støtte på

Støtt et prosjekt

Velg et prosjekt som kan bli et samlingspunkt for kolleger, partnere og kunder. Her finner du de prosjektene som trenger deres støtte nå.

Finn et prosjekt

Kjøp en brønn

I vår nettbutikk finner du flere originale og meningsfulle gaver til medarbeidere, forbindelser og foredragsholdere.

Gå til nettbutikk

Flere muligheter

Temamagasin

Vi ønsker partnere som bryr seg litt mer og som vil strekke seg litt lengre. Ved å inngå et partnerskap med Kirkens Nødhjelp kan dere enten velge en standardisert partnerpakke eller skreddersy en løsning som passer dere.

Jobb for livet

Frivillig lønnstrekk, bidrag fra bedriften eller begge deler!

Kjøp firmagaver

Sammen med våre symbolske firmagaver får du kort trykket med egen logo.

Annonsering

Bygg din merkevare blant 50 000 lesere av Kirkens Nødhjelp-magasinet!

Elkem

Sammen skaper vi positive samfunnsendringer i Elkemverkets lokalmiljø i Brasil.

Norsk Vann

Sammen øker vi oppmerksomheten om viktigheten av verdens viktigste ressurs, vannet.

Støtt et prosjekt

Romania

Kirkens Nødhjelp ønsker å nå ut til enda flere i Romania fordi behovene er store.

Anti-piratprosjekt i Somalia

Støtt vårt arbeid med å bekjempe piratvirksomheten i Somalia. Vi gir pirater et alternativ gjennom blant annet yrkesopplæring.

Kvinnesenter i Kongo

På senteret Dorcas Hus får voldtatte og mishandlede kvinner hjelp til å vende tilbake til livet. Behovene er store.

Vann redder liv i Etiopia

Rent vann gir bedre helse og forebygger barnedødelighet. Tilgang til rent vann gir jenter og kvinner tid og overskudd til skolegang og inntektsbringende arbeid.