RENT VANN REDDER LIV

Tusenvis av hjem er ødelagt og dødstallene stiger time for time. Igjen er sårbare Haiti rammet av jordskjelv. Kirkens Nødhjelp jobber nå på spreng for å komme frem med nødhjelp til menneskene som har mistet alt. Folk i nød skal ha hjelp!

Bli fast giver – og du kan sikre ett menneske tilgang til rent vann – hver eneste måned.

Bli fast giver!

Din støtte går der behovet er størst

Du kan gi uten å fylle ut opplysninger om deg selv, men legg gjerne inn e-postadresse og telefonnummer om vi kan få lov å kontakte deg av og til, for eksempel de gangene vi trenger akutt hjelp.

Gaven din kan gi 250 kr er nok til å gi 1 person personer varig tilgang til rent vann hver måned

Folk i nød trenger din hjelp!

–  Tusenvis av hus er ødelagt eller jevnet med jorden, og 1,2 millioner av befolkningen er rammet, sier Johan Hindahl, landrådgiver Haiti. 14. august ble sørvestlige Haiti rammet av et jordskjelv som målte 7,2 på Richters skala. Det er kraftigere enn jordskjelvet i 2010, og har hittil tatt mer enn 2000 menneskeliv. Kirkens Nødhjelp er nå i gang med livreddende tiltak på Haiti. 

På bildet ser vi episenteret for jordskjelvet 14. august 2021. Vi jobber nå med å få en oversikt over omfanget av situasjonen. Det lilla området representerer fylkene som Kirken Nødhjelp arbeider i. 

SLIK JOBBER VI MED VANN, SANITÆR OG HYGIENE

Som fast giver gjør du at vi kan rykke raskt ut i katastrofer. En katastrofe rammer alltid de fattigste hardest. For lite vann og forurenset vann tar ofte flest liv. Derfor er Kirkens Nødhjelp først på plass med rent vann. Sammen redder vi liv og beskytter de mest sårbare. Akkurat nå har vi katastrofearbeid i flere land.

Sammen med våre partnerorganisasjoner jobber Kirkens Nødhjelp blant annet med

  • rask tilgang til vann i katastrofesituasjoner
  • utdeling av hygienepakker med såpe, hånddesinfeksjon, bind og bleier til flyktninger og overlevende etter katastrofer
  • brønnborring
  • bygging av latriner

Som fast giver til Kirkens Nødhjelps arbeid, kan du sikre ett menneske tilgang til rent vann – hver eneste måned. Les mer hva det betyr å være fast giver her

Rent vann redder og forandrer liv. Sammen forandrer vi verden.