Kjenner du noen som vil bli fast giver?

Hver måned er du med å forandre verden og gi flere mennesker tilgang til rent vann. Jo flere vi er, jo større endring kan vi gjøre! Kjenner du noen som kunne tenke seg å bli fast giver i Kirkens Nødhjelp?

Som fast giver gjør du en stor forskjell! Og vi har tenkt, Hva om alle faste givere hadde vervet en fast giver til? Når 200 kroner er det som trengs for å gi et menneske varig tilgang til rent vann, tenk hvor mange liv vi kunne forandret da! For vi tror at alle kjenner en som kunne tenkt seg å bli fast giver. Kanskje du har en søster, pappa, kollega eller god venn som du vet brenner for en bedre verden, men kanskje aldri har blitt spurt om å bidra til Kirkens Nødhjelp? Og verver du en venn, kan du velge en fin premie fra oss.

Chilly`s drikkeflaske

VannflaskeDette er en super drikkeflaske som holder vannet varmt i 12 timer og kaldt i opptil 24 timer. Hver gang du fyller drikkeflasken med kaldt vann, sparer du penger samtidig som du viser hensyn til miljøet, og BPA fri. Nå med Kirkens Nødhjelp-logo!

Armbåndet Vanndråpen

ArmbåndDette nydelige armbåndet er designet av Ulrikke Vogt og er en fin påminnelse om ditt engasjement for rent vann. Armbåndet leveres i sølv, og det er like fint til seg selv som en gave til noen andre!

Lege på liv og død

Bok om Nobels Fredsprisvinner Dr. Denis Mukwege.Kirkens Nødhjelps gode samarbeidspartner, venn og forbilde vant i år Nobels fredspris. Mukwege har sørget for livreddende operasjoner av flere enn 50.000 overlevende etter brutale krigsvoldtekter. Med fare for eget liv har han kjempet for å stille overgriperne ansvarlig og få en slutt på bruk av voldtekt som våpen i krig. Bli bedre kjent med Mukwege og hans arbeid!

Water-To-Go flaske

Water-To-Go vannflaskeDenne drikkeflaskener utstyrt med et filter som renser vann, og den egner seg like godt på utedag i skog og fjell som på romferder og sydenferier. Filteret fjerner 99,9 prosent av alle bakterier, virus, parasitter, tungmaterieller og kjemikalier. Dette er den perfekte vervepremien for for deg som er aktiv og engasjert!

HVORDAN VERVER DU?
Legg inn informasjon om deg selv, den du verver, hvilken vervepremie du ønsker deg i skjemaet under. Når du legger inn informasjon om den du verver, vil vi sende en SMS til den du har vervet. Denne SMS-en må besvares for at giveravtalen som skal komme igang. Når den du verver har svart og blitt fast giver vil vi sende deg en SMS og vervepremien er på vei!

Lege på liv og død

Informasjon om deg

Informasjon om den du verver