Rent vann redder liv

Som fast giver til Kirkens Nødhjelps arbeid er du med på å gjøre en forskjell i livene til mennesker som Angel (4) som nå har fått tilgang til rent vann i landsbyen sin. 

Bli fast giver og du kan sikre et menneske varig tilgang til rent vann — hver eneste måned.

Gaver til Kirkens Nødhjelps arbeid gir rett til skattefradrag.

Rent vann redder og forandrer liv. Sammen forandrer vi verden.

Bli fast giver!

Din støtte går der behovet er størst

Du kan gi uten å fylle ut opplysninger om deg selv, men legg gjerne inn e-postadresse og telefonnummer om vi kan få lov å kontakte deg av og til, for eksempel de gangene vi trenger akutt hjelp.

Gaven din kan gi 250 kr er nok til å gi 1 person personer varig tilgang til rent vann hver måned

Mennesker i nød trenger din hjelp

I Norge tar vi ofte rent vann for gitt, men realiteten er at nesten 800 millioner mennesker ikke har tilgang på trygt og rent drikkevann. Som fast giver er du med på å forandre livet og fremtiden til mennesker som Angel (4).

– At vi nå har fått rent vann i landsbyen, betyr at jentene her kan gå på skolen, og vi kan bruke tid på å jobbe i stedet, forteller Angels mor Lindael. Før Kirkens Nødhjelp satt opp vannpumpa i landsbyen Guju i Tanzania måtte Lindael bruke seks timer hver dag på å hente vann. Tilgang til rent vann er ikke bare fundamentalt viktig for liv og helse, det gir også mulighet for menneskers og samfunnets utfoldelse og utvikling.  

Som fast giver til Kirkens Nødhjelp er du med på å gi vann til dem som trenger det mest, enten de er i Tanzania, Afghanistan, eller Ukraina.

Få rett til skattefradrag

Ved å gi gaver til Kirkens Nødhjelps arbeid får du rett til skattefradrag for gaver med en årlig total på 500 – 25.000 kroner. Du sørger dermed for at andre får en bedre fremtid, samtidig som du får tilbake på skatten. 

For fradrag i skattepliktig inntekt for dine gaver krever myndighetene innrapportering av beløpet, sammen med ditt 11-sifrede fødselsnummer. Denne innrapporteringen ordner vi, og gaveverdien vil automatisk trekkes fra beregningsgrunnlaget for skatten i din selvangivelse. I Norge regnes ikke fødselsnumre som sensitive personopplysninger, men Kirkens Nødhjelp behandler all personinformasjon strengt konfidensielt.

Les mer om vår håndtering av personopplysninger og skattefradrag.

Hva betyr det å være fast giver?

Se filmen om hva våre fantastiske givere bidro til i 2021!

Som fast giver til Kirkens Nødhjelps arbeid, kan du sikre et menneske varig tilgang til rent vann – hver eneste måned. Les mer hva det betyr å være fast giver her.

Rent vann redder og forandrer liv. Sammen forandrer vi verden.