Trygghet er rettferdighet

Som fast giver til Kirkens Nødhjelps arbeid gjør du en forskjell i livene til mennesker utsatt for blant annet tørke, kjønnsbasert vold, krig og konflikt.

Bli fast giver og gi nødhjelp til dem som trenger det mest. 

Gaver til Kirkens Nødhjelps arbeid gir rett til skattefradrag.

Sammen gjør vi verden mer rettferdig.

Bli fast giver!

Din støtte går der behovet er størst

Du kan gi uten å fylle ut opplysninger om deg selv, men legg gjerne inn e-postadresse og telefonnummer om vi kan få lov å kontakte deg av og til, for eksempel de gangene vi trenger akutt hjelp.

Gaven din kan gi 250 kr er nok til å gi 1 person personer varig tilgang til rent vann hver måned

Mennesker i nød trenger din hjelp

Unge mennesker som Precious (12) fra Malawi og Alieva (14) fra Ukraina har blitt utsatt for grove brudd på deres rett til en trygg oppvekst. Din støtte vil bidra til forebyggende tiltak og essensiell hjelp.

12 år gamle Precious måtte hjelpe mamma da hun fikk kokende vann over seg. Han har vært morens støtte etter den omfattende brannskaden.

Som offer for kjønnsbasert vold og på flukt fra krig har både Precious og Alieva opplevd brutalitet på nært hold. Kirkens Nødhjelp bidrar blant annet med helsehjelp, rettslig og psykososial oppfølging, mat, trygghet og omsorg.

14 år gamle Alieva (til venstre) og moren måtte flykte i all hast da krigen brøt ut. Maria-Corina bruker mye av dagen sin på flyktningsenteret til å trøste flyktninger i en vanskelig tid.
14 år gamle Alieva (til venstre) og moren måtte flykte i all hast da krigen brøt ut. Maria-Corina (til høyre) jobber som frivillig på Bucharest Refugee Center i Romania og bruker mye av dagen sin på flyktningsenteret til å trøste flyktninger i en vanskelig tid. 

Gir du gaver til Kirkens Nødhjelp får du rett til skattefradrag

Du får fradrag for gaver med en årlig total på 500 – 25.000 kroner. Du sørger dermed for at andre får en bedre fremtid, samtidig som du får tilbake på skatten. 

For fradrag i skattepliktig inntekt for dine gaver krever myndighetene innrapportering av beløpet, sammen med ditt 11-sifrede fødselsnummer. Denne innrapporteringen ordner vi, og gaveverdien vil automatisk trekkes fra beregningsgrunnlaget for skatten i din selvangivelse. I Norge regnes ikke fødselsnumre som sensitive personopplysninger, men Kirkens Nødhjelp behandler all personinformasjon strengt konfidensielt.

Les mer om vår håndtering av personopplysninger og skattefradrag.

Hva går pengene til?

Se filmen om hva våre fantastiske givere bidro til i 2021!

Som fast giver til Kirkens Nødhjelps arbeid vil du være med på å forandre liv — hver eneste måned. Les mer om hva det betyr å være fast giver her