Vinn konsert i din egen stue!

Som fast giver i Kirkens Nødhjelp kan du sikre minst ett menneske varig tilgang til rent vann hver eneste måned. Meld deg som fast giver i dag, så er du med i trekningen om en konsert med Helene Bøksle hjemme i din egen stue.

Helene Bøksle

Vil du være med å redde liv og forandre liv sammen med Kirkens Nødhjelp? Vi trenger deg på laget! Registrer deg nå, så er du med i trekningen om å få besøk av Helene Bøksle og en helt unik konsertopplevelse hjemme i din egen stue!

Den heldige vinneren trekkes i mars.

– Jeg har lenge tenkt på at jeg vil gi noe tilbake – både til mennesker som er i nød og til de som lytter til musikken min. Jeg har lyst til å bruke min stemme til å snakke om det viktige arbeidet Kirkens Nødhjelp gjør for å gi barn i verden tilgang til rent vann og en trygg start på livet. I tillegg ønsker jeg å oppfordre folk til å være med og gi litt av det vi har til de som trenger det aller mest. Det kan du gjøre ved å bli fast giver i Kirkens Nødhjelp, sier Helene Bøksle som gleder seg stort til å komme på besøk hjemme hos en av våre nye givere.

Kanskje blir det deg?

Hva er du med på som fast giver?

Hvert niende menneske på jorda mangler tilgang til rent vann, og 1000 barn dør hver dag av vannrelaterte sykdommer.

Som fast giver er du til stede i Kirkens Nødhjelps arbeid over hele verden. Med din støtte, kan du sikre minst ett menneske varig tilgang til rent vann hver eneste måned.

Ett av områdene vi jobber på spreng for å sikre folk rent vann akkurat nå, er Øst-Afrika. Hvert år når vi ut til mer enn 2 millioner mennesker med rent vann, og vi ser at det nytter.

Hva får du som fast giver?

Som fast giver i Kirkens Nødhjelp kan du vite at du gjør en livsviktig innsats for de som trenger det aller mest – hver eneste dag.

Bli fastgiver her!

Din støtte går der behovet er størst

Du kan gi uten å fylle ut opplysninger om deg selv, men legg gjerne inn e-postadresse og telefonnummer om vi kan få lov å kontakte deg av og til, for eksempel de gangene vi trenger akutt hjelp.

Gaven din kan gi 250 kr er nok til å gi 1 person personer varig tilgang til rent vann hver måned