Takk for at vi kan regne med deg i solen!

Mens du nyter sommeren, er du med oss og redder liv og forandrer liv over hele verden. Tusen takk!

Søsknene Sukhiyo (8) og Chirmi (6) pumper vann fra en av tappestasjonene som Kirkens Nødhjelp har bygget i Pakistan. Foto: Håvard Bjelland / Kirkens Nødhjelp.

Visste du at Kirkens Nødhjelps givere sørger for bærekraftig tilgang på rent vann til 2,8 millioner mennesker hvert eneste år? Bare i juni får 100 000 nye mennesker tilgang til rent vann på grunn av små og store bidrag fra engasjerte givere. Med din støtte er du med og redder liv og forandrer liv!

Selv om vi først og fremst vil takke og feire alt vi får til sammen nå i sommer, kan vi aldri la være å se utover og fremover. Behovene er fortsatt store, og sammen skal vi fortsette kampen mot fattigdom og urettferdighet. Målet er at alle barn skal ha de samme mulighetene til å overleve barndommen og drømme om en bedre fremtid for seg selv og familiene sine.

844 millioner mennesker

– 1 av 9 i verden – mangler tilgang til rent vann.

1 million mennesker dør

hvert år av urent vann og utrygge sanitærforhold.

1.000 barn dør hver dag

av en vannrelatert sykdom som diaré.

2 millioner arbeids- og skoletimer

går med hver dag på vannhenting.

Ingen kan gjøre alt for alle, men alle kan gjøre noe for noen. For hver 200-lapp du gir til Kirkens Nødhjelps arbeid, kan du forandre alt for ett menneske! Din sommergave vil redde liv og skape forandring der behovene er størst akkurat nå.

Tusen takk for at du er med og redder liv og forandrer liv – også mens du nyter sommeren!