TUSEN TAKK!

Med din støtte er du med å sikrer at vi kan redde liv og gi håp til ofrene for eksplosjonen i Beirut. Til nå har over 100 liv gått tapt og hundretusenvis står uten et hjem. Den libanesiske befolkningen har vist en enorm evne til å reise seg etter konflikt, terror og pandemi, og har tatt i mot mer enn en million flyktninger fra nabolandet Syria. Nå trenger de vår hjelp.

Sammen med lokale partnere arbeider Kirkens Nødhjelp nå med matutdeling og utdeling av hygienepakker som beskytter mot Covid-19. I tillegg jobber vi med psykososial støtte og gjenoppbygging av sikre rom for spesielt sårbare kvinner og jenter. Vi har arbeidet i Libanon siden 2013 og hjelper de mest sårbare menneskene, de som mangler rent vann, mat og et trygt sted å være. Les mer om vårt arbeid på https://www.kirkensnodhjelp.no/her-jobber-vi/libanon/.

Jeg takker deg på vegne av alle de som gjerne skulle takket deg selv. Og tusen takk for at du inspirerer alle oss i Kirkens Nødhjelp med din rause støtte!

Send STANS til 2426 dersom du ønsker å reservere deg mot fremtidige SMS fra Kirkens Nødhjelp.