TUSEN Takk!

Du redder liv og forandrer liv. Du er med og gir rent vann og trygge sanitærforhold i katastrofer og i langsiktige utviklingsprosjekter.

Foto: Håvard Bjelland/Kirkens Nødhjelp

For å sikre effektivitet og lave administrasjonskostnader, er din gave ikke øremerket. Det vil si at ditt bidrag blir brukt der det kan utgjøre størst mulig forskjell akkurat nå.

Kampen for en rettferdig verden fortsetter. Vi har blikket festet på fremtiden, en fremtid uten fattigdom, uunngåelig sykdom og død, urettferdighet og nød. Og vi har håp, fordi vi ser at det nytter. Vi har håp fordi det finnes mennesker som deg.

Vi takker deg på vegne av alle de som gjerne skulle takket deg selv. Og tusen takk for at du inspirerer alle oss i Kirkens Nødhjelp med din rause støtte!

Send STANS til 2426 dersom du ønsker å reservere deg mot fremtidige SMS fra Kirkens Nødhjelp.