TUSEN TAKK!

Med din støtte strekker du ut en hjelpende hånd til mennesker i en desperat situasjon!

Foto: Håvard Bjelland/Kirkens Nødhjelp

Med ditt engasjement er du med og sikrer at vi kan fortsette å redde liv og gi trygghet, verdighet og håp til ofrene for krig og konflikt i Syria. Krigføringen fører til at sivile blir drept, såret, hjemløse eller drevet på flukt.

Gjennom lokale partnere arbeider Kirkens Nødhjelp for krigsrammede rammet av krisen i Syria, også i Aleppo. Kirkens Nødhjelp arbeider for flyktningene og vi har sammen med våre søsterorganisasjoner i internasjonale Kirkens Nødhjelp levert flere hundre tonn nødhjelp. Siden 2012 har vi til nå levert rent vann, bedret sanitærforholdene og delt ut hygienesett til 4.1 millioner syriske flyktninger. I tillegg omfatter hjelpen også utdeling av mat, telt, madrasser, tepper og skolemateriell.

Vi er opptatt av å skape varig og virkelig endring i lokalsamfunn med lokale organisasjoner og mennesker, for at folk skal slippe å flykte. Men samtidig må vi innse at mange ikke har andre valg enn å flykte. Folk i nød skal ha hjelp!

Vi takker deg på vegne av alle de som gjerne skulle takket deg selv. Og tusen takk for at du inspirerer alle oss i Kirkens Nødhjelp med din rause støtte!

Send STANS til 2426 dersom du ønsker å reservere deg mot fremtidige SMS fra Kirkens Nødhjelp.