Rent vann forandrer alt

15 år gamle Deodata måtte gå 24 kilometer hver dag for å hente vann til familien. Ofte rakk hun ikke skolen, fordi hun måtte hente vann. Nå har Deodata fått en brønn i landsbyen, og kan fokusere på skolegang.

Vil du gi flere barn som Deodata muligheten til å gå på skole?

Bli fast giver og gi et menneske rent vann livet ut, hver måned!

Bli fast giver

Din støtte går der behovet er størst

Du kan gi uten å fylle ut opplysninger om deg selv, men legg gjerne inn e-postadresse og telefonnummer om vi kan få lov å kontakte deg av og til, for eksempel de gangene vi trenger akutt hjelp.

Fast månedlig betaling med:

eller
Gaven din kan gi 300 kr er nok til å gi 1 person personer varig tilgang til rent vann hver måned

HVA GÅR PENGENE TIL?

Når du støtter Kirkens Nødhjelp kan du være trygg på at pengene brukes der nøden er størst akkurat nå. Se filmen om hva våre fantastiske givere får til sammen med oss!

Rent drikkevann, toaletter og god hygiene er nødvendig, ikke bare for å overleve, men for å leve et verdig liv. Hvert år sikrer vi blant annet mer enn 1 million mennesker tilgang til rent vann – og dette kan du bli med på! Sammen med lokale partnerorganisasjoner jobber Kirkens Nødhjelp med:

• Brønnboring og annen tilgang til vann i katastrofesituasjoner
  • Utdeling av hygienepakker med såpe, bind og bleier til flyktninger og overlevende etter katastrofer
  • Bygging av toaletter og håndvaskstasjoner
  • Opplæring i klimasmart jordbruk og bruk av dryppsystemer

Som fast giver til Kirkens Nødhjelps arbeid, kan du sikre ett menneske varig tilgang til rent vann – hver eneste måned.

Du kan gjøre en forskjell. Bli fast giver!