Vi trenger flere faste givere!

Kirkens Nødhjelp trenger flere faste givere som vil være med å redde liv og forandre liv sammen med oss. Derfor banker vi i disse dager på dørene flere steder i landet.

Kirkens Nødhjelp sørger for rent vann til de som trenger det aller mest. Akkurat nå er behovene store i Øst-Afrika, Syria og Nord-Irak. Hvert år når vi ut med rent vann til mer enn 2 millioner mennesker over hele verden, og vi ser at det nytter. Men vi trenger flere støttespillere med på laget.

I disse dager er vi ute og banker på dører i Oslo-området, Kristiansandsområdet og Østfold. Kanskje kommer vi til deg?

Våre fundraisere

Våre fundraisere er utstyrt med ID-kort og tydelig merkede refleksvester, slik at du kjenner oss igjen. Vi håper du tar våre fundraisere godt imot!

Vi hører gjerne fra deg som har hatt besøk av oss! Ta kontakt på giver@kirkensnodhjelp.no dersom du har tilbakemeldinger.

Som fast giver vil du spille en spesielt viktig rolle i Kirkens Nødhjelps arbeid. Du sikrer at vi kan planlegge og gjennomføre langsiktige utviklingsprosjekter som skaper varig endring – og at vi kan rykke raskt ut når katastrofen rammer. Bli fast giver i dag!