Advent og jul

I år er vi – i enda større grad enn tidligere – avhengige av å få inn midler til vårt arbeid med fattige og sårbare. Vi legger bak oss et annerledes år. Et vanskelig år. Koronapandemiens konsekvenser er store. Særlig for de som hadde minst i utgangspunktet. Kirkens Nødhjelp tilhører menighetene, og det internasjonale diakonale arbeidet er vårt felles ansvar.

Her finner du ressurser som kan deles i din menighet i advents- og juletiden. Noe kan brukes i sosiale medier eller på menighetens nettside. Annet kan brukes inn i gudstjenesten eller andre samlingspunkt i menigheten. Klikk deg videre på overskriftene for å se resten av innholdet.

Kollektlapper

Skriv ut lapper med betalingsinformasjon dersom dere skal samle inn kollekt til Kirkens Nødhjelp. Kan brukes ensidig eller tosidig.

Lys våken

Skal du arrangere Lys Våken i din menighet? Her finner du opplegg fra Kirkens Nødhjelp.

Menighetsbladartikkel

Sett fokus på Kirkens Nødhjelp sitt arbeid ved å trykke denne artikkelen i menighetsblad eller på menighetens nettsider. Eller send den til lokalavisa! Finnes på bokmål, nynorsk og samisk.

Prekenrefleksjon

«Et barn er født», en prekenrefleksjon til inspirasjon og fri benyttelse. Skrevet av sokneprest Maria Paulsen Skjerdingstad i Tonsen menighet, Oslo.