Juleofferappell

morbarn100LRcut2.jpg

PP til juleoffer

Kirkens Nødhjelp tilhører menighetene, og det internasjonale diakonale arbeidet er vårt felles ansvar. Sammen med Fasteaksjonen utgjør juleofferet bærebjelken i finansieringen av dette arbeidet. Frie midler fra våre oppdragsgivere gir oss forutsigbarheten vi trenger for å kunne redde liv i kriser, samtidig som vi fortsetter å forandre liv gjennom langsiktige prosjekter. Tusen takk for deres støtte!

Her er innspill som kan brukes i program, kunngjøringer og når dere skal ta opp offer/ kollekt i adventstiden og julen. Bruk det som passer, eventuelt bare det siste avsnittet. Menighetens eget Vipps-nummer kan selvfølgelig brukes i kirkerommet om ønskelig.

Et barn er født i Betlehem. Et barn er født i Norge. Et barn er født i Etiopia. Uansett hvor vi er født, ønsker vi oss en trygg fremtid for oss selv og våre barn. Vi ønsker oss en jordklode som kan brødfø alle og være et trygt hjem, også for dem som kommer etter oss. Vi ønsker oss en rettferdig verden med like muligheter for alle. Vi ønsker oss rent vann, næringsrik mat, vaksiner og legehjelp, trygghet fra krig og katastrofe, hjelp når vi er i nød. Og fremtiden begynner med en trygg fødsel.

Offeret i dag går til arbeidet som menigheten vår gjør sammen med Kirkens Nødhjelp for å skape en bedre fremtid for verdens fattigste og for kloden vår. Hvis du ikke har med deg kontanter, kan du sende en tekstmelding med kodeord GAVE til 2426 og gi 200 kroner, eller vippse din gave til 2426.