ressurser til juleofferet

Takk for at din menighet gir julens offer til Kirkens Nødhjelp og gjør vårt arbeid mulig! Her finner du en kort tekst og bilder til bruk under juleofferet. Du finner også ressurser knyttet til sms-offer for de som ikke har kontanter med seg på julaften.

Vi har laget en tekst dere kan bruke som dere vil, eventuelt bare siste avsnitt:

Et barn er født, ufattelig sårbart og med et uendelig potensial. Skal hun vokse opp og løse kreftgåten, starte sin egen bedrift eller bli verdens beste lærer? Det vet ingen. Men vi vet at hun først må overleve barndommen sin. Og vi vet at de fem første årene er kritiske.
I fjor døde 5,9 millioner barn før de rakk å fylle fem år. 98,7 prosent av dem er født i fattige land. Sammen med Kirkens Nødhjelp kan vi sikre flere barn en trygg fødsel, helsetjenester, rent vann, god ernæring og trygghet.

Offeret i dag går til Kirkens Nødhjelps arbeid for å redde liv og forandre liv over hele verden. Hvis du ikke har med deg kontanter, kan du sende en tekstmelding med kodeord GAVE til 2426 og gi 200 kroner, eller vippse din gave til 2426.

Lysbilder til bruk under ofring
Vi har laget fire lysbilder dere kan bruke under ofringen/kollekten. En med informasjon om å gi juleoffer på sms og en uten informasjon:

SMS-offer
Et fint alternativ for de som ikke har med seg kontanter på julaften, er å gi offer på sms. Send GAVE på sms til 2426 og gi 200,-. Benytt gjerne lysbildet med informasjon om sms (jpeg) under offeret slik at alle får det med seg.

Lysbilde baby med sms-budskapLysbilde baby uten sms-budskap

Lysbilde med sms-budskapLysbilde uten sms-budskap

Informasjon om innbetaling av juleofferet

Flere ressurser til bruk i menigheten i adventstiden og til jul!