Menighetsartikkel - Bilder

Her finner du artikkel til menighetsblad og bilder som følger med.

Last ned artikkelen her:

Bokmål Nynorsk

Søstrene Jyan (5) og Ala (10 uker) bor sammen med familien sin i flyktningleiren Kabarto i Nord-Irak.
Å bygge hus er Jyans (5) favorittlek. Hun samler stein utenfor familiens telt og bygger hus med flere rom til dokka si.
Jyan (5) og resten av familien måtte flykte da IS angrep Sinjar i 2014. I tre år har dette teltet vært hjemmet deres. F.v. Adam (7), mamma Nahla med Ala (10 uker), Jyan og pappa Naif.
Jyan (5) husker.