Forbønn og materiell for flyktningkrisen

Tusenvis av mennesker på flukt fra krig og nød har akutt behov for hjelp. Derfor sender vi nå nødhjelp i form av mat, vann, tepper og hygieneutstyr til spesielt kvinner og barn. Men behovene er enorme, og våre partnere ønsker å gjøre mer. Derfor trenger vi at dere oppfordrer til aktivitet og innsamling.

Vi oppfordrer alle landets menigheter til å invitere lokalsamfunnet deres med p gudstjeneste og innsamling til flyktningkrisen. Fortell om Kirkens Nødhjelps arbeid med krisen. Ta godt i mot og lån gjerne ut våre bøsser til folk som vil samle inn til vårt katastrofearbeid.

Inspirasjon til hva du kan gjøre

På denne siden finner du:

Offerappell Og brev fra Syria
E-postsignatur
Plakater
Avisannonser
Bli en superhelt
Nettbannere

Her kan du laste ned materiell og offerappell til bruk i gudstjenester:

Offerappell

Offerappell Brevhilsen fra Syria

E-postsignatur

Plakater

Plakater som kan henges opp i menigheten og nærmiljø

Med hvitt felt nederst til ytterlige info

Annonser til aviser

Helside

Moduler

Film som kan vises i gudstjeneste

Last ned filmen her

Last ned filmen her (27Mb)

Last ned filmen her

Bli en SUPERHELT

Har du barn som vil gjøre noe for flyktningene i Europa? Kirkens Nødhjelp har et handlingsalternativ for barn i alle aldre. Det kalles SUPERHELT. Det er superenkelt – pant flasker og send pengene til kontonummer 1602.40.26535

Mamma Ingunn spurte naboene og facebook-vennene sine om de hadde flasker. Dette hjalp superhelten hennes i gang.

Tips:

• Pant flasker
  • Gjør husarbeid mot lønn
  • Arranger loppemarked
  • Selg kaker og saft

Nå trenger vi alle superhelter, for folk i nød skal ha hjelp!

Last ned superheltdiplom

Bannere til nettside

(Klikk for stort format)

Hva gjør Kirkens Nødhjelp?

Les om hvor og hvordan KIRKENS NØDHJELP JOBBER I FLYKTNINGKRISEN

Gi en gave

Din støtte går der behovet er størst

Du kan gi uten å fylle ut opplysninger om deg selv, men legg gjerne inn e-postadresse og telefonnummer om vi kan få lov å kontakte deg av og til, for eksempel de gangene vi trenger akutt hjelp.

Gaven din kan gi 200 kr er nok til å gi 1 person personer varig tilgang til rent vann hver måned
Akkurat nå er behovene for nødhjelp akutte i Syria og Øst-Afrika