Offerappell for Øst-Afrika

20 millioner mennesker trues av matmangel etter langvarig tørke. Kirkens Nødhjelp er til stede i krisen med livreddende vann. Med deres støtte kan vi hjelpe enda flere.

Mamma Xaalima Ahmed Farax meb babyen Osman Mahammud Hussein på vei til et fjell utenfor leiren for å be for vann utenfor Garowe i Puntland, Somalia, mars 2019. Foto: Håvard Bjelland / Kirkens Nødhjelp.

Kirkens Nødhjelp har lenge jobbet i tørkerammende Øst-Afrika. I enkelte områder har det ikke kommet regn som monner på fire år. Behovene er prekære, og vi trenger mer støtte for å forsterke vår innsats. Vi har bevilget betydelige midler fra blant annet Fasteaksjonen, til å bore etter vann der grunnvannreservoarer er i ferd med å gå tomme. Les mer om krisen her.

Vi har stor forståelse for at offerplanen er vanskelig å avvike. Vi er derfor svært takknemlige over å få offer nummer 2. Vi vet at enkelte menigheter praktiserer dette.

Tusen takk for den trofaste støtten.

Her kan du laste ned offerappell til bruk i gudstjenester:

Offerappell for Øst-Afrika

Betalingsløsninger

Vipps: 2426 (kjøp og betal)

Kontonummer: 5005.22.10035

SMS: med kodeord VANN til 2426 (200,-)