Unfortunately, this page is not translated to English

You can continue in Norwegian or go to the English frontpage.

Bli fast giver

Rent vann forandrer alt

Tenk deg at du måtte gå Besseggen hver gang du skulle hente vann.

15 år gamle Deodata måtte gå 24 kilometer hver dag for å hente vann til familien. Ofte rakk hun ikke skolen, fordi hun måtte hente vann. Nå har Deodata fått en brønn i landsbyen, og kan fokusere på skolegang.

Vil du gi flere barn som Deodata muligheten til å gå på skole?

Bli fast giver og gi et menneske rent vann livet ut, hver måned!

Støtt Kirkens Nødhjelp sitt arbeid månedlig

Velg månedlig beløp

person Gaven din kan gi person varig tilgang til rent vann hver måned

Kontaktinformasjon

Kontaktinformasjon

Kontaktinformasjon

En liten takk for din støtte

Som takk for din støtte vil vi gjerne dele en lekker kakeoppskrift fra vår kakebok. 

Dersom du liker oppskriften, så husk at hele kakeboken også kan kjøpes i vår nettbutikk her.

Oppskrift: Epleslang på Brønnsletta

Karamelldrøm på marengsbunn og eplekrem

Ingredienser - bunn
4 store eggehviter
175g sukker
125g grovhakka mandler eller hasselnøtter

Ingredienser - fyll
1 boks kremfløte piskes til krem
1 boks seterrømme
5 grønne epler i små terninger

Ingredienser - karamellsaus
3dl kremfløte
2,5 ss mørk sirup
1,5 ss vaniljesukker
75g melis

Slik gjør du
Fremgangsmåte for bunnen
Stivpisk eggehviter og sukker. Bland inn mandlene forsiktig. Legg bakepapir i langpanna og steik kaka nederst i ovnen på 150grader i 40-45 minutter. 

Fremgangsmåte for fyllet
Bland krem og rømme, ha i eplene.

Fremgangsmåte for karamellsausen
Kok alt på svak varme i minst 30 minutter til en tykk masse.

Fremgangsmåte for montering av kaken

Alternativ 1: Del kakebunnen i to deler, ha på fyllet på den ene siden og legg den andre over. Hell karamellsausen over. Strø litt grovhakka mandler på toppen som pynt.

Alternativ 2: La bunnen være hel. Hell litt av karamellsausen utover bunnen, ha på fyllet og spre resten av karamellsausen utover kaka. Topp gjerne med noen grovhakka mandler. 

Vi håper det smaker!