Tusen takk! Med din støtte redder og forandrer vi liv over hele verden!

Vi arbeider blant annet med å sikre retten til vann, trygge fødsler, helsetjenester, næringsrik mat og trygghet. Vi gir mennesker muligheten til å skape seg nye liv gjennom entreprenørskap. Sammen gir vi flyktninger, katastroferammede og verdens aller fattigste en hjelpende hånd.

Med enorme behov for nødhjelp, er vi spesielt avhengige av forutsigbar støtte. Vil du være med å redde liv hver måned? Send en SMS til 2426 med kodeord LIV.

Pågående kampanjer

Klima, Energi og jordbruk

Klimakrisen er vår tids største utfordring og vi må løse den sammen. Les mer om Kirkens Nødhjelps arbeid for å gjøre mennesker bedre rustet til å takle og tilpasse seg klimaendringene.

Gaver for forandrer verden

Vi har gaver for alle anledninger! Velg en symbolgave som passer mottakeren av gavekortet og ditt gavebudsjett. Vi sørger for at gaven skaper størst mulig forandring der behovene er størst akkurat nå.

Vann forandrer alt

Vann er en forutsetning for alt liv, for levedyktige samfunn og for økonomisk vekst. Les mer om Kirkens Nødhjelps vannarbeid og hvordan din bedrift kan bidra til en vannsikker fremtid.