Ja, vi elsker dette vannet

Rent vann redder liv i katastrofer. Tilgang på rent vann gir helse, trygghet og utvikling.

Gi vann  redd liv! Send sms GAVE til 2426 (200 kr).

Gi en gave

Din støtte går der behovet er størst

Du kan gi uten å fylle ut opplysninger om deg selv, men legg gjerne inn e-postadresse og telefonnummer om vi kan få lov å kontakte deg av og til, for eksempel de gangene vi trenger akutt hjelp.

Gaven din kan gi 200 kr er nok til å gi 1 person personer varig tilgang til rent vann hver måned
Akkurat nå er behovene for nødhjelp akutte i Syria og Øst-Afrika

Andre måter å støtte på

GAVER SOM FORANDRER VERDEN

Den perfekte gaven til den som har alt? En gave til noen som mangler det meste. Kjøp symbolske gaver i vår nettbutikk!

Til nettbutikken

Vidvinkel

I podkasten Vidvinkel har me som mål å kaste meir lys på land og tema som Kirkens Nødhjelp jobbar med.

Hør Vidvinkel her

FLERE MÅTER du kan HJELPE på:

Gi gave

Bedriftsstøtte

Vi ønsker partnere som bryr seg litt mer og som vil strekke seg litt lengre. Ved å inngå et partnerskap med Kirkens Nødhjelp kan dere enten velge en standardisert partnerpakke eller skreddersy en løsning som passer dere.

Merkedagsgaver

Dåp, bursdag, konfirmasjon, bryllup, jubileum: Del oppmerksomheten på den store dagen med noen som ønsker seg en vei ut av fattigdom. Din støtte gjøre en stor forskjell – sammen redder vi liv og forandrer verden!

Testamentariske gaver

Hva vil du skal skje med dine verdier når du er borte? Gjennom Kirkens Nødhjelp har du mulighet til å etterlate deg en arv som skaper forandring for mange.

Minnegaver

Når en av dine kjære er gått bort, kan du velge å la familie og venner gi en minnegave i stedet for blomster.

Personopplysninger

Ditt personvern er viktig for oss. På denne siden finner du informasjon om hvordan Kirkens Nødhjelp behandler persondata og data som samles inn når du besøker vår hjemmeside.

Skattefradrag

Gaver til Kirkens Nødhjelp gir rett til skattefradrag. I 2018 kan du få fradrag i skattepliktig inntekt for gaver med en samlet årlig verdi på 500-40.000 kroner. Dette innebærer opptil 9.200 kroner mindre å betale i skatt.

Engasjer deg

Vinne over volden

Kirkens Nødhjelp jobber med mennesker over hele verden mot kjønnsbasert vold. Her forteller noen av dem sine historier.

Bli SMS-aktivist

Med dine underskrifter er du med på å sende klare meldinger til mennesker med makt: Vi står på de fattige og undertryktes side i kampen for en rettferdig verden!

Beredskapsgruppen

Beredskapsgruppen bidrar til at Kirkens Nødhjelp har tilgang på ekstra personellressurser når behovene er som størst.

Changemaker

Changemaker jobber med de grunnleggende årsakene til fattigdom og urettferdighet og er for ungdom mellom 13 og 30 som vil forandre verden.

Ledsagerprogrammet

Vil du lære mer om Midtøsten og vise solidaritet med mennesker i en vanskelig situasjon? Liker du å skrive og jobbe for å påvirke beslutningstakere? Da er ledsagerprogrammet noe for deg!

Aksjoner

Fasteaksjonen 2018

Kirkens Nødhjelps fasteaksjon har som mål å samle inn penger til de som trenger det mest, og å forandre årsaker til nød gjennom beslutningspåvirkning. Aksjonen har vært arrangert siden 1967.

TV-aksjonen 2014

Din støtte til TV-aksjonen betyr uendelig mye. Tusen takk. Nå skal vi sikre vann til over en million mennesker.