Rent vann først

Rent vann redder liv i katastrofer. Tilgang på rent vann gir helse, trygghet og utvikling.

Akkurat nå er det akutte behov for nødhjelp i tørkerammede Øst-Afrika. Med din støtte er hjelpen nærmest!

Gi en gave

Din støtte går der behovet er størst

Du kan gi uten å fylle ut opplysninger om deg selv, men legg gjerne inn e-postadresse og telefonnummer om vi kan få lov å kontakte deg av og til, for eksempel de gangene vi trenger akutt hjelp.

Gaven din kan gi 200 kr er nok til å gi 1 person personer varig tilgang til rent vann hver måned
Akkurat nå er behovene for nødhjelp akutte i Syria og Øst-Afrika

Andre måter å støtte på

GAVER SOM FORANDRER VERDEN

Den perfekte gaven til den som har alt? En gave til noen som mangler det meste. Kjøp symbolske gaver i vår nettbutikk!

Til nettbutikken

Tørke i Øst-Afrika

Tørken i Øst-Afrika er den verste på 70 år. Kirkens Nødhjelp er på plass med livreddende vann, men behovene er fortsatt enorme.

Tørke i Øst-Afrika

FLERE MÅTER du kan HJELPE på:

Gi gave

Bedriftstøtte

Det finnes mange måter din bedrift kan støtte arbeidet vårt på. Gi et bidrag her og nå, kjøp en firmagave eller ta kontakt for å inngå et mer langsiktig samarbeid.

Merkedagsgaver

Dåp, bursdag, konfirmasjon, bryllup, jubileum: Del oppmerksomheten på den store dagen med noen som ønsker seg en vei ut av fattigdom. Din støtte gjøre en stor forskjell – sammen redder vi liv og forandrer verden!

Testamentariske gaver

Gjennom Kirkens Nødhjelp har du mulighet til å etterlate deg en arv som skaper forandring for mange. Vil du vite mer? Delta på gratis informasjonsmøte.

Minnegaver

Når en av dine kjære er gått bort, kan du velge å la familie og venner gi en minnegave i stedet for blomster.

Personopplysninger

Kort sagt: Kirkens Nødhjelp oppbevarer ditt navn, din adresse og informasjon om gaven du har gitt. Vi vil aldri utlevere ditt navn og adresse til andre.

Skattefradrag

Gaver til Kirkens Nødhjelp gir rett til skattefradrag. I 2017 har du rett på skattefradrag for gaver med en samlet årlig verdi på 500-30.000 kroner. Dette innebærer opptil 7.200 kroner i fradrag i skattepliktig inntekt.

Engasjer deg

Vinne over volden

Kirkens Nødhjelp jobber med mennesker over hele verden mot kjønnsbasert vold. Her forteller noen av dem sine historier.

Bli SMS-aktivist

Med dine underskrifter er du med på å sende klare meldinger til mennesker med makt: Vi står på de fattige og undertryktes side i kampen for en rettferdig verden!

Beredskapsgruppen

Beredskapsgruppen bidrar til at Kirkens Nødhjelp har tilgang på ekstra personellressurser når behovene er som størst.

Changemaker

Changemaker jobber med de grunnleggende årsakene til fattigdom og urettferdiget og er for ungdom mellom 13 og 30 som vil forandre verden.

Ledsagerprogrammet

Vil du lære mer om Midtøsten og vise solidaritet med mennesker i en vanskelig situasjon? Liker du å skrive og jobbe for å påvirke beslutningstakere? Da er ledsagerprogrammet noe for deg!

Aksjoner

Fasteaksjonen 2017

Kirkens Nødhjelps fasteaksjon har som mål å samle inn penger til de som trenger det mest, og å forandre årsaker til nød gjennom beslutningspåvirkning. Aksjonen har vært arrangert siden 1967.

TV-aksjonen 2014

Din støtte til TV-aksjonen betyr uendelig mye. Tusen takk. Nå skal vi sikre vann til over en million mennesker.

Start din egen innsamlingsaksjon

Vår portal hjelper deg med å engasjere nærmiljøet ditt eller lokalmenigheten til en dugnad for de som er rammet av katastrofe.