Din Arv - en kilde til liv

Med ditt testament er du med og sikrer fremtiden til dem du etterlater deg. I tillegg kan en del av din arv gi liv og håp til noen som bare ønsker seg en fremtid.

Din arv

Testamentet ditt kan skape klarhet og ro rundt fordelingen av arv, enten du har livsarvinger eller ikke, og uansett hvor store eller små verdier du etterlater deg. Du trenger ikke velge mellom dine nærmeste eller din hjertesak i testamentet; selv en liten del av din arv kan skape store endringer i livene til mennesker som mangler det meste.

Informasjonsmøte-Arven etter deg 

Dette er et gratis informasjonsmøte som Kirkens Nødhjelp arrangerer sammen med åtte andre organisasjoner. Der vil du få informasjon om det å skrive testament, og hvordan dine hjertesaker kan leve videre gjennom arven din. Les mer her www.arvenetterdeg.no eller ring Siv Holthe Krogh på 48052166. 

Ta kontakt!

Ønsker du mer informasjon om arv, testament og Kirkens Nødhjelps arbeid? Vi setter pris på å høre fra deg. Vi har også mulighet til å formidle gratis advokatbistand. Ta gjerne kontakt for en uforpliktende samtale!

 

Siv Holthe Krogh

Siv Holthe Krogh
Tlf: 480 52 166
Epost: siv.holthe.krogh@nca.no

Wenche Kaasa Johansen

Wenche Kaasa Johansen
Tlf: 932 42 434
Epost: wenche.kaasa.johansen@nca.no

 

Bestill brosjyre eller bli kontaktet om testament