Ønsker du en karriere i Kirkens Nødhjelp?

Kirkens Nødhjelp er stadig på jakt etter dyktige og engasjerte mennesker som vil jobbe for vårt felles oppdrag om en mer rettferdig verden.

Vi rekrutterer mennesker med svært ulik kompetanse for å løse de oppgavene organisasjonen står overfor både i Norge og utlandet. Hos oss er du med og betyr en forskjell for mennesker. Vi vet at det nytter.

Ledige stillinger på hovedkontor og expatriate stillinger

Ledige nasjonale stillinger på utekontorene

Ledige stillinger i ACT alliansen og vårt nettverk

Hvem jobber i Kirkens Nødhjelp?

Kirkens Nødhjelp har ansatte over hele verden med erfaring og kompetanse på ulike fagfelt. Vi jobber med langsiktige bistandsprosjekter, akutte nødhjelpsoperasjoner og påvirkning av beslutningstakere. Til dette trenger vi dyktige og engasjerte fagfolk med ulik kompetanse.

Klikk på bildene og møt noen av våre ansatte, se hvorfor de jobber for Kirkens Nødhjelp og grunner til at de opplever dette arbeidet som så meningsfylt:

"Talking to the people NCA assists, seeing how their lives have improved and telling their stories. This I think is the best part of my job and what keeps me motivated."
– Hilina, Kirkens Nødhjelp i Etiopia

AnetteSirkel.png

"Norwegian Church Aid makes a difference every day and my job is to visualize that. To tell people that it is hope, that bad things can change for the better. That we are out there every day - figthing for a just world."
– Anette, Kirkens Nødhjelp

Les mer om hva ansatte i Kirkens Nødhjelp holder på med på vår blogg.

Jobb frivillig

Kirkens Nødhjelp har ingen ordninger for frivillig arbeid utenlands. I Norge organiseres det frivillige arbeidet i stor grad gjennom norske kirker. Ta derfor kontakt med din lokale menighet og sjekk hvordan du kan bidra.

Følg oss i sosiale medier:

LinkedIn Facebook Twitter

Oppdater eller registrer din CV i Vår database

Alle ledige stillinger blir lyst ut via vår elektroniske rekrutteringsportal og kun søkere som bruker denne portalen vil bli vurdert. Her kan du på en enkel måte kan registrere CV, skrive søknad og legge ved eventuelle vedlegg.