Merkedagsgaver

Dåp, bursdag, konfirmasjon, bryllup, jubileum: Del oppmerksomheten på den store dagen med noen som ønsker seg en vei ut av fattigdom. Din støtte gjøre en stor forskjell – sammen redder vi liv og forandrer verden!

SLIK GÅR DU FREM

Oppgi kontonummeret 1602.58.89030 i invitasjonen og be gjestene merke innbetalingen med ditt navn (eller annen jubliant).

Gjestene kan alternativt legge pengene i en stor bøsse eller skål på festen som du setter inn på samme kontonummer og oppgir ditt eget navn.

Som gjest benytter du samme kontonummer og merker innbetalingen med jubilantens navn. Innbetaling til Kirkens Nødhjelp gir rett til skattefradrag som tilfaller innbetaler.

Etter 2-3 uker sender vi deg et takkebrev vedlagt en takkeliste med navn på de som har gitt og hvor mye de har gitt og følger opp dersom det skulle komme flere gaver. Det er derfor fint om du kontakter Kirkens Nødhjelps giverservice og oppgir din adresse eller e-postadresse. Ønsker du giro tilsendt er det mulig ved å ta kontakt med giverservice.

Kontakt oss med informasjon eller spørsmål på telefon 22 09 27 00 eller giver@kirkensnodhjelp.no.

Vi ønsker deg en fin feiring!