Minnegaver

Når en av dine kjære er gått bort, kan du velge å la familie og venner gi en minnegave i stedet for blomster.

Da er dere samtidig med på å gjøre livet bedre for mange som ellers ikke ville ha mat, klær, skolegang og rent vann. Vi i Kirkens Nødhjelp er glade for at mange viser oss den tillit å formidle slike gaver og vi vil sørge for at gavene blir fordelt til de som til enhver tid trenger det mest.

SLIK GÅR DU FREM

Ønsket om minnegave skrives i dødsannonsen.

Bruk kontonummer 1602 58 89030 og merk innbetalingen med den avdødes navn.

Vi sender et takkebrev etter ca 2-3 uker og følger opp dersom det skulle komme flere gaver. Vi har derfor behov for pårørendes adresse eller e-post, og som pårørende er det fint om du kan kontakte Kirkens Nødhjelps giverservice og oppgi informasjon.

Samles det inn beløp i kirken kan pårørende eller begravelsesbyrå sette dette inn på samme konto merket avdødes navn.

Kontakt oss med informasjon eller spørsmål på telefon 22 09 27 00 eller giver@kirkensnodhjelp.no.

Vi setter stor pris på støtte til Kirkens Nødhjelps arbeid i denne anledningen.