Tusen takk!

Takk for at du har valgt å bli med som fast giver i Kirkens Nødhjelp! Sammen skal vi redde liv og forandre liv – hver eneste dag.

Med ditt langsiktige engasjement blir du en viktig støttespiller for vårt videre arbeid. Igjen: Tusen takk!

Hilsen oss i Kirkens Nødhjelp

Ditt personvern er viktig for oss.

Les mer om hvordan vi behandler dine data.

Sammen kan vi forandre verden

BLI MED PÅ VÅRE SMS-OPPROP!

Vær med i en global bevegelse for rettferdighet! Hvis mange nok taler med én stemme, kan vi bli hørt der spillereglene lages. Sammen gir vi klar beskjed: Vi står på de fattige og undertryktes side i kampen for en rettferdig verden!

 

Du vil motta 1–2 sms-opprop i måneden. Tjenesten koster 7 kroner per mottatt opprop, og overskuddet går til Kirkens Nødhjelps arbeid.

Signér oppropet

Pågående kampanjer

Klima, Energi og jordbruk

Klimakrisen er vår tids største utfordring og vi må løse den sammen. Les mer om Kirkens Nødhjelps arbeid for å gjøre mennesker bedre rustet til å takle og tilpasse seg klimaendringene.

Gaver for forandrer verden

Vi har gaver for alle anledninger! Velg en symbolgave som passer mottakeren av gavekortet og ditt gavebudsjett. Vi sørger for at gaven skaper størst mulig forandring der behovene er størst akkurat nå.

Vann forandrer alt

Vann er en forutsetning for alt liv, for levedyktige samfunn og for økonomisk vekst. Les mer om Kirkens Nødhjelps vannarbeid og hvordan din bedrift kan bidra til en vannsikker fremtid.