Kirkens Nødhjelp magasinet

05 2016

Her er gavenyhetene som forandrer verden

Gaver som forandrer verden

Her er gavenyhetene som forandrer verden!

Solcellelampe

Fang lys, få lys, gi lys! SunBell Solar LED har allerede rukket å bli en bestselger i vår gavebutikk. Solcellelampen, som er utviklet av norske Bright, er et kraftverk, en taklampe, en skrivebordslampe, en lommelykt og en mobillader i ett. Fordi den er så kompakt og fleksibel, passer den perfekt på hytta, i teltet, på fjellet, i skogen og på stranda. Og det beste av alt: Denne julegaven kan gi ren energi til mennesker som nå mangler tilgang til elektrisitet.

KR 599,-

Skolesekk

Gi skolesaker og matpakke! Rombarna i vårt prosjekt i Romania bor under uverdige forhold i gamle fjøs. På den vanlige skolen opplever de fordommer og regelrett mobbing. Ettermiddagsskolen gir dem et trygt læringsmiljø, selvtillit, helsetjenester og et skikkelig måltid mat. Med denne gaven gir du én måneds ettermiddagsskole til ett rombarn.

KR 100,-

 

Telt

Gi tak over hodet til folk i krise! Et telt kan gi ly og trygghet til folk som har mistet sitt hjem i en naturkatastrofe eller har vært nødt til å flykte fra sitt hjem. Med denne gaven gir du én person plass i et familietelt for fem.

KR 700,-

 

 

 

Tappestasjon

Fyll vannkannene rent og raskt! Enten det er i en landsby eller i en flyktningleir, enten vannet kommer fra en brønn eller fra en tank; tappestasjonen gjør det enkelt, raskt og hygienisk å fylle kanner med rent, trygt drikkevann.

KR 2.570,-

 

 

Bikube

Gi søt bi-stand! Våre populære geiter, griser og kyllinger har fått selskap av verdens kanskje viktigste husdyr. Mens bien samler blomsternektar, sørger den for å bestøve avlinger, så vi får brød å smøre honningen på. I Etiopia lever tidligere landløse bønder i utkanten av Addis Ababa av å produsere honning og avle frem nye bikolonier. Nå kan du gi en bikube i julegave!

KR 375,-

 

  

Tilbake