Sammen REDDer vi LIV!

Den største katastrofen er urettferdigheten.

Med din månedlige støtte kan du redde liv og forandre liv. Med din stemme kan du forandre verden.

REDD LIV!

Din støtte går der behovet er størst

Du kan gi uten å fylle ut opplysninger om deg selv, men legg gjerne inn e-postadresse og telefonnummer om vi kan få lov å kontakte deg av og til, for eksempel de gangene vi trenger akutt hjelp.

Fast månedlig betaling med:

eller
Gaven din kan gi 300 kr er nok til å gi 1 person personer varig tilgang til rent vann hver måned

Kirkens Nødhjelp er fremst i Norge på vann- og sanitærløsninger i humanitære katastrofer. Vi har tilgang, kapasitet og kompetanse lokalt i hele verden gjennom vårt nettverk av organisasjoner og kirker, moskeer og templer. Vi kan rykke ut raskt med eksperter fra vår beredskapsgruppe i Norge, og med utstyr fra globale depoter flere steder i verden. Vi arbeider for å redde liv i den akutte fasen, støtte gjenoppbyggingen og gjøre samfunnene mindre sårbare for fremtidige kriser.

Les mer om hvordan vi redder liv i katastrofer

Vanvittig urettferdighet

Å være fattig er å mangle muligheter. I Norge bruker hver av oss i gjennomsnitt 160 rent vann hver dag fra kranen hjemme. Samtidig mangler nær 700 milliarder mennesker tilgang til trygt vann. Hver dag bruker kvinner og barn 125 millioner timer på å hente vann. Det er tid som kunne vært brukt på inntektsgenererende aktiviteter eller skolearbeid. Den lange marsjen med en tung vannkanne på hodet gir store helseplager, og vannet kommer ofte fra åpne, forurensede vannhull eller bekker. Hvert 90. sekund dør et barn av en vannrelatert sykdom. Hvert år får nær én million mennesker bærekraftig tilgang til trygt drikkevann, kun gjennom Kirkens Nødhjelps prosjekter. For 300 kroner kan du sikre ett menneske varig og trygg tilgang til rent vann, slik at du forandrer alt for ett menneske.

Les mer om hvordan vi forandrer liv

Global bevegelse

Rikdom er makt til å lage spilleregler. Vi jobber for at spillereglene skal gi muligheter også til de fattige. Kirkens Nødhjelp er del av en global bevegelse for rettferdighet, sammen med over 130 partnere og søsterorganisasjoner innenfor ACT Alliance og vår ungdomsorganisasjon Changemaker. Hvis mange nok taler med én stemme, kan vi bli hørt der spillereglene lages. Vi ser at arbeidet nytter, både i fattige lokalsamfunn, i trossamfunn, i internasjonal politikk og ikke minst i norsk politikk.

Les mer om hvordan vi forandrer verden