Bli med på reise med Kirkens Nødhjelp

Kirkens Nødhjelp ønsker søknader fra menigheter som har lyst til å bli bedre kjent med vårt arbeid og våre partnere og som vil bruke ressurser på at fasteaksjonen skal vokse som innsamlingsaksjon i menighet og lokalsamfunn.

I Didi i Thyolo distriktet i Malawi fikk deltakerne på mobiliseringsreise i 2019 møte disse unge kvinnene som er del av prosjektet «Out og School». Leder av prosjektet Chisomo ’Grace’ Mizati, kunne fortelle at de takket være dette prosjektet nå hadde penger til å klare seg selv.

Reise til Tanzania høsten 2020, er utsatt til høsten 2021, grunnet koronasituasjonen i Norge og Tanzania.

Reisen er utlyst til følgende regioner:

• Rogaland og Agder
  • Innlandet
  • Oslo, Asker og Bærum
  • Nordland, Troms og Finnmark.

Les mer om turen og hensikten med den (pdf)

Søknadsfrist: 31. januar 2020

Svar på søknad gis innen tre uker etter søknadsfristen.

Vi anbefaler å lage søknaden i f.eks. et word-dokument, for så å kopiere svarene inn i feltene nedenfor når dere er klare til å sende inn skjemaet.

I tillegg til å svare på skjemaet under menigheten levere en mobiliseringsplan.

Mal for mobiliseringsplan i menighet.

Har du spørsmål, kontakt din Kirkens Nødhjelps regionskoordinator

Publisert:

Alle feltene må fylles ut. Kontaktperson: