Adventstid

bilde av en liten eske med skriften "kirkens nødhjelp" på

Juleofferappell

Her finner du tekst som kan benyttes i forbindelse med juleoffer. Finnes på bokmål, og nynorsk.

hvit kirke i Norge

Prekenrefleksjon

”Han kom til sitt eget, men hans egne tok ikke imot ham” Johannesevangeliet 1,11

Bilder som viser Kirkens Nødhjelps arbeid

Her er en powerpoint-presentasjon med bilder som viser mennesker som har fått hjelp gjennom Kirkens Nødhjelp. Kan vises under gudstjeneste eller andre arrangement.

barn som synger tenn lys forran noen tente lys

Adventssang Tenn Lys - med det 5. verset

Del videoen hvor Helene Bøksle synger Tenn lys, inkludert et femte vers skrevet av Eyvind Skeie. Du kan velge mellom hele sangen, eller videoen oppdelt vers for vers.

adventsbønn

Adventsbønn tekst og bilde

Her er fire adventsbønner, en for hver søndag i advent. Finnes på bokmål, nynorsk og samisk. Til bruk i gudstjeneste eller andre treffpunkt i menigheten, eller i sosiale medier.

frank kjosås

Adventsbønn film

Vær med og del Kirkens Nødhjelp sine bønner gjennom disse stemningsfulle filmene, en for hver søndag i advent. Skuespiller Frank Kjosås leser, akkompagnert av Tord Gustavsen og Arve Tellefsen. Innspilt i Tanum kirke. Produsert av Komon-Stageway.

bilde av et nyfødt barn og hennes mor som kan brukes som facebook-banner for å fremme kirkens nødhjelp arbeid

Facebookbanner

Bilder dere kan laste ned og bruke som Facebookbanner.

bilde av flagglenke

Flagglenke

Lyst på flagglenke til juletreet? Her er oppskrift på hvordan du lager den. Flaggene er fra land Kirkens Nødhjelp har kontorer.