Advent og jul

Her finner du materiell som kan brukes til å mobilisere menigheten i advents- og juletiden.

Julemateriell og adventskalender

Her finner du forskjellige ressurser som adventskalenderen og "Tenn Lys" som din menighet kan benytte seg av i gudstjenestene i juletiden.

Menighetsbladartikkel

Et barn er født i Somalia, der tørke tar liv og sender folk på flukt. Kirkens Nødhjelp er på plass med rent vann og annen nødhjelp. Årets viktigste julegave kan redde liv.

Ressurser til juleofferet

Takk for at din menighet gir julens offer til Kirkens Nødhjelp og gjør vårt arbeid mulig! Her finner du en kort tekst og bilder til bruk under juleofferet. Du finner også ressurser knyttet til sms-offer for de som ikke har kontanter med seg på julaften.

Barnedødelighet

I 2016 døde 5,6 millioner barn under fem år. Nesten alle disse barna – 98,7 prosent – bodde i fattige land.