Ressursbank

Her finner du ulike ressurser som kan brukes i ditt daglige arbeid.

Imamen og presten – en film om fred

‘Hans religion er hans. Og min religion er min. Landet er vårt. Freden er vår’. Møt imam Sheik Kamil og prest Aba Tibebu, som skaper fred gjennom et sterkt vennskap-til tross for ulikhet

Vi ber om fred i Ukraina

En alvorlig humanitær krise utvikler seg nå i Ukraina. Det er grunn til å frykte at mange liv vil gå tapt, at et stort antall mennesker blir drevet på flukt og at sårbare grupper blir rammet ekstra hardt. Kirkens Nødhjelp er nå i dialog med sine partne...

Lys våken

Skal du arrangere Lys Våken i din menighet? Her finner du opplegg fra Kirkens Nødhjelp.

Adventsbønn

Her er fire adventsbønner, en for hver søndag i advent. Finnes på bokmål og nynorsk. Til bruk i gudstjeneste eller andre treffpunkt i menigheten, eller i sosiale medier.

For ungdom

Her finner du tips og triks, ferdig opplegg og filmer tilpasset ungdom i din menighet.

For barn

Jobber du med barn i menigheten? Her finner du tips og triks, ferdige opplegg og filmer tilpasset de minste.

For konfirmantforeldre

Skal dere arrangere møte med konfirmantforeldre i forbindelse med Kirkens Nødhjelps fasteaksjon? Her finner dere en enkel presentasjon med generell informasjon om aksjonen.