Historier

Kun det beste er godt nok

Rent vann er det første og største behovet i enhver katastrofesituasjon. Kirkens Nødhjelp har gjort det til sin stolthet å være i verdensklasse på vann. Og vi har fagfolk som vet hvordan.

De livsviktige grønnsakene

Catarina Ramirez er takknemlig for grønnsakene som vokser i drivhuset. Støtten fra Kirkens Nødhjelp er grunnen til at hun kan gi døtrene næringsrik mat og viktig skolegang.

Fem tusen nye naboer

I Sør-Sudan sliter fattige småsamfunn med å ta imot store antall internflyktninger som har rømt fra kampene mellom regjeringsstyrker og opprørere. Kirkens Nødhjelp hjelper både flyktningene og samfunnene som tar imot dem.

Pumpe for livet

Midt i episenteret for den verste tørken på Afrikas Horn utgjør en enkel vannpumpe fra Kirkens Nødhjelp forskjellen på liv og død for storfamilien til Deqow Mohamed Ahmed.

Ønskebrønnen

Noen av oss kaster mynter i en brønn for at ønskene våre skal gå i oppfyllelse. For Tigist og familien hennes var brønnen i seg selv en drøm. Tilgang til rent vann har gitt Tigist helse, trygghet og tid til skole og lekser. Vann forandrer alt.