Aktuelt

Etterlyser internasjonal skatterevolusjon

Det er på høy tid å totalrenovere det internasjonale skattesystemet. Dagens system er utdatert og bidrar til å forsterke de økonomiske forskjellene i verden.

Når milliardene renner ut av skattekisten

Kirkens Nødhjelp har mange gode forslag til hvordan vi kan stanse selskapene som unngår å betale skatt, eller stanse dem som ulovlig flykter med sin kapital. Her er tre av våre viktigste forslag.

Norge skulker klimadugnad

Norge gjør ikke sin del av jobben for å nå målene i Paris-avtalen. Norsk støtte til utviklingsland går ned, stikk i strid med målene i Parisavtalen.

Hvilket parti har den beste politikken for verden?

Kirkens Nødhjelp har gått gjennom partiprogrammene til alle partiene på Stortinget, for å se hvilket parti som har den beste politikken for å skape en mer rettferdig verden. Rapporten blir lansert i sin helhet neste tirsdag under Arendalsuka, og da bli...

50 års okkupasjon – Stans okkupasjonen

I juni 1967 ble Palestina okkupert av Israel. 50 år etter lever palestinerne fortsatt under militær okkupasjon, til tross for verdenssamfunnets fordømmelse av okkupasjonen, utvidelsen av de ulovlige israelske bosettingene og behandlingen av den okkuper...

TV-aksjonen redder liv i tørken

TV-aksjonen 2014 gikk til å skaffe en million mennesker rent vann gjennom Kirkens Nødhjelps prosjekter. Når tørkekatastrofen nå rammer Øst-Afrika, redder dette vannet liv hver dag.