Aktuelt

Ikke glem Haiti

Ti år etter en av tidenes dødeligste jordskjelvkatastrofer, strever Haiti fremdeles med å reise seg. Det internasjonale samfunnet må ikke vende det hardt prøvede landet ryggen.

Fra vondt til verre i Haiti

Søndag 12. januar er det 10 år siden et av tidenes dødeligste jordskjelv rammet Haiti. Dessverre har ikke landet kommet seg på bena igjen på tross av massiv bistand.   

Pekeleken

Norge sparker beina under klimaforhandlingene. Det nytter ikke å peke på EU før vi gjør noe selv først.

Et barns liv - og død

Når et barn blir sykt, stopper tiden. Når et barn er så sykt at han eller hun får beskjed om at det bare har noen måneder igjen å leve, faller verden i grus. Denne uka var Kirkens Nødhjelp med på åpningen av en ny avdeling for palliativ behandling på...

Flere hundre tusen på flukt fra flom

Nesten en million mennesker i Sør-Sudan er rammet av flom, anslår FN. Den alvorlige flommen har ødelagt store områder og lagt landsbyer under vann. Flere hundre tusen mennesker er på flukt.

Kan ha positive effekter for hele regionen

Kirkens Nødhjelp har jobbet med fredsarbeid sammen med Etiopias religiøse ledere i en årrekke. I dag ble det kjent at Nobels fredspris for 2019 går til Etiopias statsminister Abiy Ahmed for hans innsats for fred og mellomstatlig samarbeid.