Eventyrlig resultat

TV-aksjonen satte nye rekorder med hele 240 millioner innsamlede kroner. - Jeg er både stolt og ydmyk over all støtten vi har fått, sier Anne-Marie Helland, generalsekretær i Kirkens Nødhjelp.

Bred religiøs allianse i klimakampen

Klimaendringene rammer nå, og de rammer de fattigste hardest. Dette var representanter fra ni ulike religioner enige om da de møttes i New York i slutten av september.

Vellykket internasjonal vannkonferanse

Vannkonferansen Oslo Water Initiativ samlet 14. oktober norsk og internasjonalt næringsliv, myndigheter og organisasjoner for å diskutere de mange utfordringene knyttet til vann.

Nødhjelp i Syria

Kirkens Nødhjelp gir nødhjelp til flyktninger i og utenfor Syria.

- Vi må fortsette å bry oss

TV-aksjonen 2014: Pengene som samles inn i TV-aksjonen skal gi 300 000 mennesker varig tilgang til rent vann i Sudan.

Nødhjelp til Nord-Irak

Kirkens Nødhjelp er i gang med nødhjelpsinnsats til de overlevende og de som er på flukt fra overgrepene terrororganisasjonen IS begår i Nord-Irak.