Emergency response in Nigeria

As of January 2018, 1.9 million people are displaced and more than 7 million people are in need of humanitarian assistance in the three most affected states in Northeast Nigeria, Borno being the hardest hit state.

Etterlyser internasjonal skatterevolusjon

Det er på høy tid å totalrenovere det internasjonale skattesystemet. Dagens system er utdatert og bidrar til å forsterke de økonomiske forskjellene i verden.

Når milliardene renner ut av skattekisten

Kirkens Nødhjelp har mange gode forslag til hvordan vi kan stanse selskapene som unngår å betale skatt, eller stanse dem som ulovlig flykter med sin kapital. Her er tre av våre viktigste forslag.

Norge skulker klimadugnad

Norge gjør ikke sin del av jobben for å nå målene i Paris-avtalen. Norsk støtte til utviklingsland går ned, stikk i strid med målene i Parisavtalen.

Hvilket parti har den beste politikken for verden?

Kirkens Nødhjelp har gått gjennom partiprogrammene til alle partiene på Stortinget, for å se hvilket parti som har den beste politikken for å skape en mer rettferdig verden. Rapporten blir lansert i sin helhet neste tirsdag under Arendalsuka, og da bli...