Aktuelt

Norge må kutte 53 prosent

Hvordan stopper vi de farlige klimaendringene, og hvem har ansvaret? Svaret vet vi. Og du kan passe på at Norge tar nok ansvar!

Greta utfordrer de mektige

Om 50 år er det dagens skoleelever som bestemmer over verden. Skoleleven Greta krever å være med på å bestemme hvordan fremtiden hennes skal se ut.

Vi må unngå en global klimagjeld

Kampen mot klimaendringene må trappes opp på alle fronter. Men vi må unngå at de som har minst skyld i problemet blir sittende igjen med en økonomisk svarteper.

Velkommen til Kirkens Nødhjelps julekonsert!

I år inviterer vi sammen med Nobels Fredssenter. Årets julekonsert vil bli en hyllest til årets fredsprisvinnere Nadia Murad og Denis Mukwege, sistnevnte en mangeårig partner av Kirkens Nødhjelp. I den anledning ønsker vi å løfte frem tematikken «Et ba...

Dagfinn Høybråten ny generalsekretær i Kirkens Nødhjelp

Styret i Kirkens Nødhjelp har ansatt Dagfinn Høybråten (60) som ny generalsekretær i Kirkens Nødhjelp. – Dette er en videreføring av noen lange linjer i mitt liv i kampen mot fattigdom og for menneskeverd og ansvarlig forvaltning av skaperverket, sier...

Bommer på egne klimamål

Bistandsbudsjettet for 2019 øker og regjeringa satser på skattebistand i utviklingsland. Men regjeringa bommer på egne klimamål.