Fortvilelsen i Hellas

Det er sent på kvelden, mørkt, kaldt og vått. En overfylt båt går tom for bensin bare 50 meter fra land. De vet ikke hvor de er og ingen kan se land i mørket. Det oppstår panikk og de faller over bord. 38 mennesker mister livet. Redningsvestene de kjøp...

Dødelig effekt av El Nino i Etiopia

En varslet tørkekatastrofe rammer nå over ti millioner etiopiere, mer enn halvparten av dem er barn. Uten massiv nødhjelp innen februar, vil det stå om livet for millioner.

Forventer at Erna bidrar til framgang i forhandlingene

Mandag taler statsminister Erna Solberg ved åpningen av klimatoppmøtet i Paris. – Erna må vise at Norge vil bidra til å få en rettferdig klimaavtale i havn, sier Ingrid Næss-Holm, klimarådgiver i Kirkens Nødhjelp.

Viktige seire for fattigdomskampen

– Dette er gode nyheter for vår felles kamp mot fattigdom. KrF og Venstre har i budsjettforhandlingene sikret viktig arbeid for marginaliserte mennesker, fattige og sårbare land, sier generalsekretær Anne-Marie Helland i Kirkens Nødhjelp.

Når båten seiler inn

Flere titalls av våre mest folkekjære artister har sammen spilt inn sangen "Når båten seiler inn". Alle inntekter skal i sin helhet gå til Kirkens Nødhjelps arbeid for flyktninger.

Førjulskonsert: Et barn er født

Velkommen til en vakker og meningsfull konsertopplevelse like ved inngangen til adventstiden torsdag 26. november kl.19! Et stjernelag av norske artister byr på kjente og kjære julesanger, sammen med godbiter fra eget repertoar.

Tøffe arbeidsforhold i Jerusalem den siste tiden

Kirkens Nødhjelps ansatte ved vårt Jerusalem-kontor deler i dette brevet noen erfaringer fra den siste tidens spente stemning. "Alt vi ønsker er å dele med dere hvordan det er å arbeide i Jerusalem akkurat nå", skriver de.