Aktuelt

Dagfinn Høybråten ny generalsekretær i Kirkens Nødhjelp

Styret i Kirkens Nødhjelp har ansatt Dagfinn Høybråten (60) som ny generalsekretær i Kirkens Nødhjelp. – Dette er en videreføring av noen lange linjer i mitt liv i kampen mot fattigdom og for menneskeverd og ansvarlig forvaltning av skaperverket, sier...

Bommer på egne klimamål

Bistandsbudsjettet for 2019 øker og regjeringa satser på skattebistand i utviklingsland. Men regjeringa bommer på egne klimamål.

Klima og vannkrisen henger sammen

Ifølge bærekraftsmål 6 skal alle mennesker ha tilgang til rent vann og gode sanitærforhold innen 2030. En av ti mangler tilgang på rent vann og 30 % har ikke et skikkelig sted å gå på do, så det er en stor jobb å gjøre.

Jubler for Høyre-ja til Oljefondet

– Det er et stort skritt i riktig retning at Høyre endelig lytter til ekspertenes råd, og går inn for å gi Oljefondet en mer bærekraftig investeringsprofil. Dette er positivt for framtidig avkastning på Norges sparepenger, men også en stor seier for...

Emergency response in Nigeria

As of January 2018, 1.9 million people are displaced and more than 7 million people are in need of humanitarian assistance in the three most affected states in Northeast Nigeria, Borno being the hardest hit state.