Aktuelt

Foto: EPA/STRINGER.

Afghanistan må ikke bli et nytt Syria

Afghanistan må ikke bli et nytt Syria der sivilbefolkningen igjen blir uskyldige ofre i et storpolitisk maktspill. Nå må Norge og verdenssamfunnet stå opp for Afghanistan og et hjelpe et folk i en helt prekær humanitær situasjon, sier Dagfinn Høybråten...

Kirkens Nødhjelps sakomat

Hva er din internasjonale hjertesak? Ta vår sakomat!

I år er det valg, og i år er det bare ni år til FNs bærekraftsmål skal være oppnådd. I tillegg haster det mer enn noen gang å få kuttet klimagassutslippene. Vi er inne i handlingens tiår, og dette stortingsvalget blir viktig.

Haiti: Bilde viser store ødeleggelser etter jordskjelvet

Dødstallene stiger i Haiti

Nok en gang er Haiti rammet av jordskjelv. Kirkens Nødhjelp jobber nå på spreng for å komme til med hjelp til landsbyene som nå er hardt rammet av jordskjelv. Så langt er 1300 bekreftet omkommet, men tallene stiger time for time.

Kvinne som finner vann under bakken

Vel ei rettferdig verd!

Kirkens Nødhjelp deltek på Olavsfestdagane 28. juli til 3. august med innslag i programmet, ein eigen stand med utstilling og eit fysisk handlingsalternativ knytt til stortingsvalet denne hausten. Gjennom festivaldagane vil det være mogleg å kome innom...

DREPT: Den haitiske presidenten Jovenel Moïse ble ifølge haitiske medier skutt og drept etter at en gruppe uidentifiserte personer angrep hans private bolig natt til onsdag.

Haiti: – Det som nå skjer er dypt tragisk

Presidenten på Haiti Jovenel Moïse er drept i et angrep mot boligen hans, melder lokale medier og nyhetsbyråer. – Dette er en kraftig forverring av den vanskelige situasjonen på Haiti, sier Kirkens Nødhjelps Haiti-ekspert Johan Hindahl.