bilde av bærekraftsmålene til FN

Hvilket bærekraftsmål bryr du deg mest om?

Å nå FNs bærekraftsmål innen 2030 er en viktig del av Kirkens Nødhjelps arbeid. I kampanjen “Verdens viktigste mål” kan du finne ut hvilket bærekraftsmål som er viktigst for deg.

Bilde er grafisk og viser teksten "step up, speed up, scale up"

Erna, stepp opp klimafinansieringa!

I kampen mot klimaendringene har Norge et ansvar for å hjelpe fattige land med å kutte utslipp og håndtere klimakrisen. Nå må rike land som forurenser ta regningen.

To mennesker med munnbind

– Vi må sette felles kurs i kampen mot Covid-19

Samme dag som statsbudsjettet legges frem, lanserer Kirkens Nødhjelp rapporten “I samme båt - de store krisene i kjølvannet av Covid-19”. Her tar organisasjonen opp flere av krisene som har oppstått som følge av pandemien, og kommer med anbefalinger ti...

kirkerommet og de mange tilhørende bygningene i et vakkert, men nå rasert område i sentrum av Beirut.

Når hjelpen er nær

Lokale organisasjoner får en forsvinnende liten andel av midlene til det som utgjør verdens humanitære bistand.

Karma Hrayni (90) og hennes 65 år gamle handikappede sønn Nabil har i utgangspunktet ingenting å leve av. Etter eksplosjonen i Beirut fikk de det enda tøffere. Kirkens Nødhjelp sørger nå for at de får varme måltider tre dager i uken.

Beirut på randen av kollaps

Over halvparten av Beiruts befolkning lever nå under fattigdomsgrensen. Etter eksplosjonen er mange husløse og matmangelen er stor. Kirkens Nødhjelp jobber hver dag på spreng for å dekke store humanitære behov.