Aktuelt

Avslutter arbeidet på Filippinene

8. november er ettårsdagen for tyfonen Haiyan på Filippinene, hvor 8000 mennesker døde og fire millioner ble hjemløse. Kirkens Nødhjelp var raskt på bakken med nødhjelp og har takket være norske givere nådd ut med nødhjelp til 80 000 mennesker.

Fyll FNs klimafond!

Fattige lands behov for penger til å møte klimaendringene er skrikende. Likevel har regjeringen i sitt forslag til statsbudsjett kun lagt opp til en femtedel av hva Sverige bidrar med til FNs klimafond. Vi har bedt dem øke bidraget.

Tanzania i endring: Ett år før nye valg

WWF Norge og Kirkens Nødhjelp inviterer, i samarbeid med CARE-Norge, til seminar om Tanzania, for å diskutere demokrati, menneskerettigheter, miljø og næringsliv i en kritisk fase for et av Norges viktigste samarbeidsland for bistand fredag 31. oktober.

Eventyrlig resultat

TV-aksjonen satte nye rekorder med hele 240 millioner innsamlede kroner. - Jeg er både stolt og ydmyk over all støtten vi har fått, sier Anne-Marie Helland, generalsekretær i Kirkens Nødhjelp.

Bred religiøs allianse i klimakampen

Klimaendringene rammer nå, og de rammer de fattigste hardest. Dette var representanter fra ni ulike religioner enige om da de møttes i New York i slutten av september. 

- Vi må fortsette å bry oss

TV-aksjonen 2014: Pengene som samles inn i TV-aksjonen skal gi 300 000 mennesker varig tilgang til rent vann i Sudan.

Nødhjelp til Nord-Irak

Kirkens Nødhjelp er i gang med nødhjelpsinnsats til de overlevende og de som er på flukt fra overgrepene terrororganisasjonen IS begår i Nord-Irak.