Skattetriksing

Stopp skattetriksing nå! Vi trenger en global skatteavtale

Når noen selskaper og enkeltpersoner trikser med skatten, går samfunnet glipp av store pengesummer. Penger som kunne gått til skoler, sykehus og det grønne skiftet. Vi kan ikke akseptere at de aller rikeste sniker seg unna skatteregningen.

Gjengvolden har økt kraftig etter attentatet mot Haitis president i fjor.

Det er full krise. Men vi kan ikke gi opp Haiti

Jeg har som mange andre hatt ferie nå, noe utenlands og noe i Norge. Da kunne jeg legge fra meg arbeidsoppgavene. Men bekymringen for mine kolleger i Haiti var det vanskelig å legge fra seg.

Mann som står i ruiner

Kirkens Nødhjelp klar for innsats i jordskjelvområdet

22. juni ble Paktika-provinsen øst i Afghanistan rammet av jordskjelv. Over 1000 mennesker mistet livet. Kirkens Nødhjelp og vår lokale partner skal reparere og gjenoppbygge ødelagte hus og sanitæranlegg, samt dele ut hygiene- og nødhjelpsartikler.

Tiya Tiyankhulentji 15 år. Malawi.

– Ubegripelige kutt i bistand til verdens fattige

Forhandlingene om revidert nasjonalbudsjett har, takket være SV, resultert i at noen av bistandskuttene har blitt reversert. Men det opprettholdes et kutt på 1,5 milliarder av bistandsbudsjettet for å finansiere flyktningtiltak i Norge.

Konfirmanter fra Holmen menighet i Asker Foto Kirkens Nødhjelp.

Samlet inn 37 millioner: – Vi er helt overveldet

Rundt 40.000 konfirmanter og frivillige over hele landet deltok i Kirkens Nødhjelps Fasteaksjon. Pengene fra aksjonen går til de berørte av krigen i Ukraina og organisasjonens arbeid over hele verden.