Aktuelt

Fyll FNs klimafond!

Fattige lands behov for penger til å møte klimaendringene er skrikende. Likevel har regjeringen i sitt forslag til statsbudsjett kun lagt opp til en femtedel av hva Sverige bidrar med til FNs klimafond. Vi har bedt dem øke bidraget.

Tanzania i endring: Ett år før nye valg

WWF Norge og Kirkens Nødhjelp inviterer, i samarbeid med CARE-Norge, til seminar om Tanzania, for å diskutere demokrati, menneskerettigheter, miljø og næringsliv i en kritisk fase for et av Norges viktigste samarbeidsland for bistand fredag 31. oktober.

Eventyrlig resultat

TV-aksjonen satte nye rekorder med hele 240 millioner innsamlede kroner. - Jeg er både stolt og ydmyk over all støtten vi har fått, sier Anne-Marie Helland, generalsekretær i Kirkens Nødhjelp.

Bred religiøs allianse i klimakampen

Klimaendringene rammer nå, og de rammer de fattigste hardest. Dette var representanter fra ni ulike religioner enige om da de møttes i New York i slutten av september. 

- Vi må fortsette å bry oss

TV-aksjonen 2014: Pengene som samles inn i TV-aksjonen skal gi 300 000 mennesker varig tilgang til rent vann i Sudan.

Nødhjelp til Nord-Irak

Kirkens Nødhjelp er i gang med nødhjelpsinnsats til de overlevende og de som er på flukt fra overgrepene terrororganisasjonen IS begår i Nord-Irak.

Stor seier for skattekampanjen

Finansminister Sigbjørn ”Siggy Superhelt” Johnsen lover å innfri kravet Changemaker og Kirkens Nødhjelp har jobbet for i over to år. Fansen jubler.