Her er noen smakebiter fra vårt arbeid og engasjement ute i verden, og i Norge.

Etterlyser internasjonal skatterevolusjon

Det er på høy tid å totalrenovere det internasjonale skattesystemet. Dagens system er utdatert og bidrar til å forsterke de økonomiske forskjellene i verden.

Når milliardene renner ut av skattekisten

Kirkens Nødhjelp har mange gode forslag til hvordan vi kan stanse selskapene som unngår å betale skatt, eller stanse dem som ulovlig flykter med sin kapital. Her er tre av våre viktigste forslag.

Norge skulker klimadugnad

Norge gjør ikke sin del av jobben for å nå målene i Paris-avtalen. Norsk støtte til utviklingsland går ned, stikk i strid med målene i Parisavtalen.

Valgomat

Det norske stortingsvalget er også et #verdensvalg. Hvilket parti er mest enig med deg?

Hvilket parti har den beste politikken for verden?

Kirkens Nødhjelp har gått gjennom partiprogrammene til alle partiene på Stortinget, for å se hvilket parti som har den beste politikken for å skape en mer rettferdig verden. Rapporten blir lansert i sin helhet neste tirsdag under Arendalsuka, og da bli...